live-pod-lama.jpg
live-pod-boul.jpg
live-pod-revok.jpg
live-pod-breeze.jpg
live-pod-pimp.jpg
live-pod-snik.jpg

Live Podia

PP deed de programmering, techniek, publiciteit en administratie voor diverse podia. Vanuit het hart en met de overtuiging dat (onbekende) muziek gehoord mag en moet worden op ook laagdrempelige podia. Een eerder avontuurlijke dan bevestigende invulling was altijd het uitgangspunt. Na dik 20 jaar dagelijkse en nachtelijke inspanningen besloot hij om zijn aandacht te verleggen en zich meer te concentreren op andere activiteiten.
Anno 2021 wil PP zich weer graag inzetten voor een openminded en laagdrempelig podium en publiek. Voor eigenzinnige, swingende en mooie muziek allerlei.
Op zoek naar een gedreven geëngageerde programmeur en technisch uitvoerder? Bel! 06.28062123

Hieronder een klein overzicht.

totaalcafe de Boulevard 's-Hertogenbosch
Reeds lang van de aarde vervaagd. Was ooit bakermat van 't multiculturele Bossche leven. PP spande zich in vele gedaantes van 1987 tot 1999 in. Blijft een gigantisch gemis, maar.... zoete herinneringen leven eeuwig.

Theaterfestival de Boulevard 's-Hertogenbosch
PPProductions deed in 2000 en 2001 de muziekprogrammering. Eindelijk kreeg muziek die plek die het daar verdiende. Een breed, werelds en hoogstaand program in een juiste technische uitvoering, volgens vele bezoekers en musici.

café Welvaart 's-Hertogenbosch
Cafe Welvaart sloot na 10 jaar uitbaten en 9 jaar livemuziek haar deuren (1997-2007). Een groot verlies voor voor 't muziekminnend publiek van Den Bosch en de meer dan 600 bands en artiesten die er met unaniem goede gevoelens hun muzikale klanken uit alle windstreken vertolkten.

cafe de Rode Pimpernel 's-Hertogenbosch
Na in Vught voor de Bohemien gewerkt te hebben vroegen de eigenaren in 2006 PP opnieuw voor de muzikale invulling van hun nieuwe onderkomen. Het werd een singer-songsalon met wekelijks een locaal voor- en een (inter)nationaal hoofdprogramma. Integere en eigen geluiden in een kleine, akoestische bezetting.

cafe Laat Maar 's-Hertogenbosch
Intieme ruimte zorgde in 2010 voor een directe en intense muzikale beleving. Zo dicht stond je nog nooit op een artiest.

cafe 't Tolhuis Vught
Eigenaar Jan had na een klacht, geluidsmeting en boete met eigen geld, bloed, zweet en de hulp van een akoestechnisch bedrijf hard gewerkt in 't zaaltje van 't Tolhuis. Helaas is na enkele jaren toch 't doek gevallen voor dit enthousiaste podium. Dankzij een extreme ambtenaar die, na de verbouwing, zonder reactie, aanleiding of nieuwe klachten wederom meteen een doodsteek gaf.

Poppodium Atlantis Haarlem
benaderde PPProductions voor de invulling de 'acoustic nights' in 2005

Noord-Zuid Festival Den Bosch, eFFect Festival Vlijmen
advies en ondersteuning